ro en it

Calitate

Pentru ca firma noastra a urmarit satisfacerea totala a nevoilor clientului in domeniile in care ne desfasuram activitatea, preocuparea legata de calitatea serviciilor este mereu in centrul atentiei noastre. Pornind de la aceasta, conducerea Sider Technologies Bureau a definit o politica a calitatii precum si obiectivele pe care le tinteste in ace...

iso 9001

Clienti

Inca de la inceputul activitatii am furnizat solutiile noastre tehnice unor firme importante din domeniile industriale. Va oferim mai jos o prezetare a unora dintre clientii pentru care am lucrat pana in prezent.

Tenaris Silcotub

tenaris

Tenaris Silcotub este cel mai important producator roman de tevi fara sudura de diametre mici utilizate in diverse aplicatii din industria mecanica, auto-moto, a petrolului si gazelor, industria chimica, petrochimica si energetica.

Tenaris Silcotub proiecteaza, produce si furnizeaza o gama larga de produse tubulare in conformitate cu specificatiile clientilor, pentru a raspunde celor mai sofisticate cerinte. De asemenea, asigura asistenta tehnica, dezvoltare de produs, servicii logistice si livrare in termen, precum si gestiune personalizata a stocurilor.

Henson Investment

henson

Henson Investment este un producator de echipamente si structuri din otel. Domeniile de activitate principale cuprind:

Baldon

baldon

Baldon S.p.A este o companie care activeaza in domeniul executiei si montajului constructiilor metalice si a echipamentelor pentru industria metalurgica si chimica.

Boffetti

boffetti

Activitatile Boffetti cuprind proiecte de diverse tipuri, incepand cu inginerie si terminand cu activitati din domeniul industrial.

Limavora

limavora

Limavora ofera o gama larga de produse si servicii pentru domeniul industrial.

Serviciile industriale cuprind: proiectarea mecanica si industriala, asistenta comerciala, intermediere intre firme; asistenta pentru obtinerea de fonduri europene.

In domeniul distributiei de produse industriale Limavora ofera instalatii de incalzire prin pardoseala (electrice), pompe de caldura, panouri solare, scule aschietoare, panze de fierastrau mecanic, uleiuri, vaseline, emulsie (lichid racire), substante de degresare, solutii de decapat ciment si petrol, detartrant anticalcar industrial, produse antirugina, solutie de curatat si lustruit inox, antigel pentru centrale termice si auto, detergenti auto, detergenti industriali, detergenti alimentari (special pentru industria alimentara), echipament de lucru personalizat pe comanda.