ro en it

Calitate

Pentru ca firma noastra a urmarit satisfacerea totala a nevoilor clientului in domeniile in care ne desfasuram activitatea, preocuparea legata de calitatea serviciilor este mereu in centrul atentiei noastre. Pornind de la aceasta, conducerea Sider Technologies Bureau a definit o politica a calitatii precum si obiectivele pe care le tinteste in ace...

iso 9001

Calitate

Pentru ca firma noastra a urmarit satisfacerea totala a nevoilor clientului in domeniile in care ne desfasuram activitatea, preocuparea legata de calitatea serviciilor este mereu in centrul atentiei noastre.

Pornind de la aceasta, conducerea Sider Technologies Bureau a definit o politica a calitatii precum si obiectivele pe care le tinteste in acest domeniu. Metoda de baza pentru a atinge obiectivele propuse este prevenirea erorilor prin planificare sistematica, verificare si analiza rezultatelor, aceasta asigurand si imbunatatirea permanenta a performantelor angajatilor.

Dovada nivelului de calitate al serviciilor noastre este oferit si de implementarea in 2008 a sistemului de management al calitatii conform ISO 9001/2001, certificarea fiind facuta de catre Bureau Veritas Certification.