ro en it

Calitate

Pentru ca firma noastra a urmarit satisfacerea totala a nevoilor clientului in domeniile in care ne desfasuram activitatea, preocuparea legata de calitatea serviciilor este mereu in centrul atentiei noastre. Pornind de la aceasta, conducerea Sider Technologies Bureau a definit o politica a calitatii precum si obiectivele pe care le tinteste in ace...

iso 9001

Bun venit la SiderTech

Sider Technologies Bureau ofera servicii de proiectare, consultanta si asistenta tehnica pentru constructii civile si industriale, echipamente mecanice, structuri metalice si instalatii.

Inca de la infiintarea firmei, in 2008, au fost demarate o serie de proiecte pentru clienti din sectorul industrial, in special pentru metalurgie si industria constructoare de masini.

Proiectele noastre ofera solutii tehnice pentru punerea in practica a obiectivelor de management ale firmelor, totodata oferind incadrarea in normele de protectie a mediului.

Pentru toate proiectele realizate de noi, asiguram deopotriva consultanta de specialitate si asistenta tehnica pe tot parcursul executiei lucrarilor.