Clienti

Încă de la începutul activității am furnizat soluțiile noastre tehnice unor firme importante din domeniile industriale. Vă oferim mai jos o prezentare a unora dintre clienții pentru care am lucrat până în prezent.

Tenaris Silcotub

Tenaris Silcotub

Tenaris Silcotub este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici utilizate în diverse aplicații din industria mecanică, auto-moto, a petrolului și gazelor, industria chimică, petrochimică și energetică.

Tenaris Silcotub proiectează, produce și furnizează o gamă largă de produse tubulare în conformitate cu specificațiile clientilor, pentru a răspunde celor mai sofisticate cerințe. De asemenea, asigură asistență tehnică, dezvoltare de produs, servicii logistice și livrare în termen, precum și gestiune personalizată a stocurilor.

Danieli

Danieli

Danieli & C. Officine Meccaniche S.p.A este printre primele trei companii la nivel global in domeniul furnizarii de echipamente industriei metalurgice, acoperind un spectru larg de produse. Echipa Danieli, structurata pe specialitati, poate furniza echipamente individuale, conform specificatiilor clientului, sau proiecte la cheie.

©2020 Sider Technologies Bureau S.R.L.

Web design : Light Pixel